Skulle du ha andre ønsker enn det som står i våre menyer, ber vi deg ta kontakt med vårt kjøkken.
Tradisjonelt koldtbord (minimumsbestilling – 10 personer)
Kr. 292,- pr. kuvert
Tilvalg til koldtbord:
Pris pr. kuvert
Desserter til koldtbord:
Spekematanretning:
Spekemat er noe mange av oss nordmenn tror er typisk norsk. Det er det også, men
de fleste kontinenter, nasjoner og kulturer har tradisjon for å bruke salting/speking til
konservering av kjøtt og fisk. Hvordan vi spiser det er imidlertid svært ulikt. Tunets
spekematanretning består av det vi i området vårt vanligvis forbinder med spekemat
og tilbehør.
Pris pr. kuvert, spekemat: kr. 235,-
Våre påsmurte bagetter får du som hele eller halve, og fine eller grove etter eget ønske. Vi leverer også glutenfrie alternativer. Våre bagetter leveres med følgende påleggsvarianter:
Pris hel baguett (Pris halv baguett i parentes)
Ost og skinke kr. 70,- (kr. 42,-)
Kylling med karridressing kr. 75,- (kr. 45,-)
Roastbiff og remulade kr. 75,- (kr. 45,-)
Røkelaks/røkt ørret med eggerøre kr. 75,- (kr. 45,-)
Salami og Brie kr. 75,- (kr. 45,-)
Reker og majones kr. 85,- (kr. 50,-)
Wraps med kylling kr. 82,-
Wraps med reker kr. 82,-
Wraps vegetar kr. 82,-
Rundstykker:
Rundstykkene Tunet bruker er grove, og vi leverer dem med følgende påleggsvarianter:
Pris halvt rundstykke
Snitter:
Våre snitter leveres med følgende påleggsvarianter:
Pris pr. snitte
Dessertkaker fra Tunets konditor levert i kuvertstørrelser: